Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Συντονισμός Πολιτιστικών Φορέων Κέρκυρας

Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 12:26 http://www.culturepolis.org/
CulturePolis
Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ μαζί με την ΕΝΩΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ οργάνωσαν την Τετάρτη 28/08/2013 σην αίθουσα του Επιμελητηρίου, συνάντηση όλων των πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων του νησιού με σκοπό τη διαμόρφωση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και προτάσεων δράσεων, που θα προωθηθούν από το Επιμελητήριο Κέρκυρας, στο πλαίσιο της Στρατηγικής «Έξυπνης Εξειδίκευσης», δηλαδή της έξυπνης και εξειδικευμένης προώθησης προϊόντων (πολιτιστικών- τουριστικών, υπαρχόντων και νέων) στην Προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Το CulturePolis συμμετέσχε δια του προέδρου του στην ενδιαφέρουσα συνάντηση κατά την οποία κατατέθηκαν προτάσεις για αυτο-οργάνωση των πολιτιστικών φορέων του νησιού προς αξιοποίηση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.
Θα ακολουθήσει καταγραφή όλων των πολιτιστικών συλλόγων από το Επιμελητήριο - προσπάθεια που θα υποστηριχθεί από το CulturePolis με τη διάθεση του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων της Κέρκυρας καθώς και της πλατφόρμας "Δικτυωθείτε...Πολιτιστικά", που είχε αναπτυχθεί το 2008-9 στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο μέσω Υπ. Εργασίας. Σε επόμενη φάση  θα συσταθεί αργότερα μαι Ομάδα Εργασίας για την προετοιμασία ειδικού συνεδρίου διαμόρφωσης του σχήματος που θα δημιουργηθεί.
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι εκλήθησαν να παραστούν στη συνάντηση που οργανώνει η ΠΙΝ την Παρασκευή 30/08/2013 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο εκδηλώσεων προώθησης του νέου προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου