Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Σχέδιο Διαχείρισης Παλιάς Πόλης Κέρκυρας

 
Σάββατο, 17 Αύγουστος 2013 14:51
Σε συνέχεια της δημοσίευσης,  στις αρχές Μαϊου 2013, των προτάσεων της Ομάδας Έργου SUSTCULT της ΜΚΟ CulturePolis {εταίρου του έργου SUSTCULT} για την επικαιροποίηση του Σχεδίου Διαχείρισης Παλιάς Πόλης Κέρκυρας 2013-2018, τον Ιούλιο 2013 εκδόθηκε έναεκλαϊκευμένο 8σέλιδο φυλλάδιο, που αποτελεί τη σύνοψη των πλήρων προτάσεων που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαβάσει το φυλλάδιο αλλά και να στείλει σχόλια πατώντας εδώ:ΣΥΝΟΨΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ



Ενέργειες δημοσιοποίησης και αποτελέσματα διαβούλευσης
Εκτός απο το φυλλάδιο, λόγω μη συγκέντρωσης ικανού αριθμού απαντήσεων, δημιουργήθηκε επίσης και απεστάλη προς συμπλήρωση σε όλους τους εμπλεκομένους θεσμικούς και άλλους φορείς, έναειδικό ερωτηματολόγιο μέσω διαδικτύου πάνω στο ίδιο θέμα με σκοπό να αποσπάσει πρόσθετες απαντήσεις και σχόλια.
Το υλικό αυτό έχει μοιραστεί σε όλα τα μέλη του Φορέα Διαχείρισης της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας (ΠΙΝ, Δήμος Κέρκυρας, Υπ. Πολιτισμού και 21ΕΒΑ, ΜΑΕΔΗΚ, Επιμελητήριο Κέρκυρας, ΤΕΕ/Τμήμα Κέρκυρας, ΤΑΠ, Υπ. Δημ. Έργων κ.λπ.) καθώς και σε θεσμικούς φορείς επαγγελματιών και κατοίκων της Κέρκυρας, ενώ παράλληλα έγιναν επαφές και συναντήσεις με όσους φορείς ανταποκρίθηκαν.
Παρά το βομβαρδισμό των φορέων με προτάσεις, ερωτηματολόγια, φυλλάδια και τηλεφωνικές επαφές, για διαφόρους λόγους, μεταξύ των οποίων και ο αναβρασμός σε φορείς του δημοσίου/ ΟΤΑ, δυστυχώς ελάχιστα ήσαν τα γραπτά σχόλια που συγκεντρώθηκαν και μετά την παράταση της διαβούλευσης (15/8/2013).
Σε κάθε περίπτωση οι τελικές προτάσεις του έργου θα παρουσιαστούν από το CulturePolis σε ειδική ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, τέλη Σεπτ. - αρχές Οκτωβρίου 2013, ελπίζοντας σε καλύτερη αξιοποίηση των προτάσεων από τα μέλη του Φορέα Διαχείρισης.
Το σύνολο των προτάσεων και το Σχέδιο Δράσης έχουν αναρτηθεί στον ιστοχώρο μας culturepolis.org και μπορείτε να στείλετε τα σχόλια σας με εμαιλ στο secretariat@culturepolis.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου