Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η Πελοπόννησος στην… καρδιά του Λονδίνου

20/02/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ http://www.efsyn.gr/?p=176269
ΕΛΛΑΔΑ Πρόκειται για μία έκθεση του National Geographic για την Πελοπόννησο, που έχει ως σκοπό την προώθηση των προϊόντων αλλά και της ζωής των ανθρώπων εκεί, σε όσους ενδιαφέρονται .
londonΤην ευκαιρία να ανακαλύψουν την Πελοπόννησο θα  έχουν οι επισκέπτες της έκθεσης του National Geographic που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο. Μέσω βίντεο, μηνυμάτων, ενημερωτικών φυλλαδίων, έκθεση φωτογραφίας και γευσιγνωσίας παραδοσιακών προϊόντων οι πολίτες μαθαίνουν για τον τόπο, τα προϊόντα και τον πολιτισμό της Πελοποννήσου.

«Η Πελοπόννησος είναι ένα μέρος που μπορεί να εμπνεύσει τον κάθε άνθρωπο. Όχι μόνο από τις φυσικές ομορφιές της, αλλά και από τη μοναδική ιστορία της. Ο επισκέπτης της θα εντυπωσιαστεί επίσης με τις εκπληκτικές της γεύσεις και τη φιλοξενία των ανθρώπων της» σημειώνει ο κ. Φέγκον διευθυντής του καταστήματος του National Geographic στο Λονδίνο.
Όσοι επισκέφθηκαν έως τώρα την εκδήλωση, μόνο θετικά ήταν τα σχόλια και όχι αδίκως. Από τη μια, ο χώρος που επιλέχθηκε, και από την άλλη η σωστή οργάνωση συνέβαλαν αποφασιστικά, ώστε να δημιουργηθεί μια μοναδική εκδήλωση προβολής της Πελοποννήσου.
Η διοργάνωση θα «ταξιδέψει» και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, όπως το Παρίσι, η Βιέννη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και η Στοκχόλμη για να εξαπλωθεί η φήμη της Πελοποννήσου. Οι πόλεις αυτές έχουν επιλεγεί, καθώς έχουν απευθείας πτήσεις με την Καλαμάτα.
efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου