Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Χωραφάς μάς ξεναγεί στο Βυζαντινό Μουσείο


Παρουσιάστηκε το ειδικό σποτ που γυρίστηκε για τα 100 χρόνια του
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=580534
 Ο Γιώργος Χωραφάς μάς ξεναγεί στο Βυζαντινό Μουσείο



 
 
Το ειδικό σποτ που γυρίστηκε για τα 100 χρόνια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας 22) παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Μαρτίου ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος. Στο πάνελ της παρουσίασης που έγινε στα γραφεία του υπουργείου στην οδό Μπουμπουλίνας βρισκόταν και ο ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς, τον οποίο στο σποτ βλέπουμε να ξεναγεί τον θεατή στους χώρους του Μουσείου.

Παραγωγή της «Συμμαχίας για την Ελλάδα - Αστική μη κερδοσκοπική» του Γιώργου Καλούδη, το σποτ γυρίστηκε την εποχή που ο Γ. Χωραφάς βρισκόταν στην χώρα μας για την προώθηση της ταινίας του Ανδρέα Πάντζη «Η χαρά και η θλίψη του σώματος».

«Το βυζαντινό… μουστάκι που με βλέπετε να  έχω στο σποτ οφείλεται στην ταινία "La permission" που γύριζα εκείνη την περίοδο» χαριτολόγησε αργότερα ο γνωστός ηθοποιός για την παραγωγή της γαλλικής τηλεόρασης στην οποία υποδύεται έναν αξιωματικό του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Χωραφάς θεωρεί ότι η κίνηση του Υπουργείου είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί «πολύς κόσμος πρέπει να μάθει για το καταπληκτικό αυτό μουσείο. Εγώ ο ίδιος δεν το ήξερα» είπε χαρακτηριστικά.

Το σποτ δεν θα παιχτεί μόνον στην τηλεόραση αλλά και σε πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους όπως το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το Metro ,τράπεζες και σε αεροπλάνα κατά την διάρκεια πτήσεων.

Εν τω μεταξύ απόψε την Τετάρτη βράδυ ο πολυπράγμων ηθοποιός θα παραστεί στην τελετή λήξης του 16ου φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου, στην επιτροπή του οποίου προεδρεύει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου